Babagan awake dhewe

Barang paling laris readystock no MOQ/kaping 2pangiriman dina

Produk lengkap Ekspor menyang105negara

1560kontaner dikirim metu saben taun

Dikirim saka6+pabrik produksi

Sing dipilih mung5 lintangemas plus supplier ing China kertas termal

  • mitra 480+

    mitra

  • Pengalaman Produksi 21Y

    Pengalaman Produksi

  • Skala Proses 8.4W/T

    Skala Proses

  • Jumlah produk 110+

    Jumlah produk

  • Sales taunan 11.13m

    Sales taunan

Produk ing Promosi

  • Kertas Thermal

    Thermal Star readystock 80x80mm, 57x30mm, 57x40mm, 57x50mm, lsp.Sampel gratis.Kita duwe merek THERMAL QUEEN, THERMAL STAR.Nampa logo kustomisasi.Pelanggan sing didhukung minangka pemasok utama ing Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, lan merek liyane, lsp.
    Kertas Thermal
  • Label Pengiriman

    Ukuran: 100x150mm, 4x6 inci, banyu, oli, anti gores.Ing saham, sampel gratis.Nampa kustomisasi.Tahan Luntur & Bisa Dipercaya - Label termal nggunakake bahan upgrade sing nyithak gambar sing cetha lan kode bar sing gampang diwaca.Pelanggan sing didhukung minangka pemasok utama ing Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, lan merek liyane, lsp.
    Label Pengiriman
  • Cathetan Lengket

    Ukuran: 3x3 inch, 4x6 inch, etc.Nampa warna lengkap lan wujud sing beda.Pelanggan sing didhukung minangka pemasok utama ing Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, lan merek liyane, lsp.
    Cathetan Lengket
  • Packing consumables

    Ukuran: 6x10 inch, 8x12 inch, 10.5x16 inch, etc.OEM lengkap werna, ukuran beda lan bahan, empuk gelembung mailers bakal aman.Pelanggan sing didhukung minangka pemasok utama ing Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, lan merek liyane, lsp.
    Packing consumables
  • Konsumsi restoran

    Food grade aman degradable restaurant consumables.Nampa kustomisasi.Pelanggan sing didhukung minangka pemasok utama ing Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, lan merek liyane, lsp.
    Konsumsi restoran
promote_img_01

Produk Anyar

  • Dicetak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable Packaging Tape

    Dicetak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable ...

    Apa tape adesif Pita perekat transparan dibentuk saka film adesif transparan lan kertas pelepas kanggo nahan film adesif transparan sing bisa dicopot.Ing sisih ngisor film adesif transparan dilapisi karo adesif Kaluwihan Tape Pengiriman Super Tebal & Kuwat: Asil ing daya nyekel adesif kelas industri.Adhesive nempel ing permukaan sing alus lan bertekstur utamane ing bahan karton lan karton Extra Adhesive & Transparansi Packing Tape: Pita kita m...

  • Pita pengemasan tugas berat 1.88 inci kanthi kualitas dhuwur

    Kualitas dhuwur 1.88inch sudhut tugas abot packaging ...

    Kaluwihan Tanpa Bau Kimia Tape Moving Clear : Beda karo pesaing liyane, amarga kita nggunakake lem lingkungan & ramah, tape kasebut ora duwe mambu kimia, mangga yakin nggunakake Tape Multi-Tujuan: Bisa digunakake kanggo mbusak omah, pengiriman, sealing. panyimpenan lan ngatur barang-barang kluwarga.Gampang Digunakake: Gampang kanggo miwiti gulungan tape kemasan bisu sing jelas, ora bakal dipisahake sajrone aplikasi, gunakake kanthi gampang lan ngirit wektu pengepakan.Item pita perekat...

  • adat 4 × 6 inci cute cathetan transparent caket cathetan memo pads

    adat 4×6 inci cathetan cute transparent st ...

    1. Apa Sticky Note?Cathetan Lengket minangka kertas cilik kanthi lem sing bisa ditrapake maneh ing mburine, digawe kanggo nempelake cathetan ing dokumen lan permukaan liyane.A adhesive sensitif-tekanan kurang-tack ngidini cathetan kanggo gampang ditempelake, dibusak lan malah maneh dikirim ing panggonan liya tanpa ninggalake ampas.Originally kothak kuning cilik, cathetan caket lan produk related kasedhiya ing macem-macem werna, wangun, ukuran lan kekuatan adhesive.Item Sticky Note Adhesive Side S...

  • kawaii lucu mini 3d sticky note memo pads

    kawaii lucu mini 3d sticky note memo pads

    Kaluwihan: Lengket lan bisa dicopot: Gampang diresiki, tanpa ninggalake residu lengket.Bahan berkualitas tinggi: Pita DIY nggunakake kerajinan lan kertas sing dianyari, sing bisa gampang sobek, lan permukaan kertas alus, sing trep kanggo nulis nganggo pena.Desain unik: Stiker desain OEM / ODM, kanggo nyedhiyani sampeyan karo pilihan liyane nalika nggunakake.Multi-tujuan: Tape langit berbintang bisa digunakake minangka hadiah kanggo kanca utawa bocah, lan uga bisa dihiasi karo apa wae sing pengin didekorasi ...

  • logo khusus 3″x3″ 4″x6″ cathetan tempel pet pad transparan

    logo khusus 3″x3″ 4″x6″...

    Bahan sing beda: Cathetan lengket bisa digawe saka kertas Kraft, Katun lan kertas linen, Kertas katun, kertas pulp kayu, utawa bahan liyane.OEM: ora ketompo apa werna lan wangun, kita bisa ngatur kanggo sampeyan.NO MOQ: Sanajan jumlah pesenan sampeyan 100pads, bisa digunakake kanggo kita.Siap dikirim: Ukuran obah sing paling cepet kalebu 76mmx76mm, 76x126mm lan 76x50mm kasedhiya kanggo pangiriman dina kaping 2 sawise pembayaran Item Sticky Note Adhesive Side Single Sided Feature Self-Adhesive Packing ...

  • Bantalan memo cathetan 3d transparan kualitas apik

    Cathetan cathetan 3d transparan kualitas apik m...

    Kaluwihan: Lengket lan bisa dicopot: Gampang diresiki, tanpa ninggalake residu lengket.Bahan berkualitas tinggi: Pita DIY nggunakake kerajinan lan kertas sing dianyari, sing bisa gampang sobek, lan permukaan kertas alus, sing trep kanggo nulis nganggo pena.Item Lengket Cathetan Adhesive Sisi Siji Fitur Self-Adhesive Packing Opp Bag/Shrink wrapped Shape Custom Shape Design Nampa Custom Designs Material Colored Paper 70-80GSM / OEM Ukuran 3*3,4*6 utawa Custom Acce...

  • Hot sale 3 × 3 inci werna memo bantalan print cathetan caket

    Hot sale 3 × 3 inci warna memo pad print ...

    Sticky Notes nempel kanthi aman lan copot kanthi resik, kanthi adesif unik sing dirancang kanggo digunakake ing kertas.Ukuran 3 in x 3 in gedhe kanggo nelpon informasi penting utawa ninggalake cathetan ing tanggalan utawa planners.Macem-macem warna sing padhang mbantu pesen sampeyan katon, lan apik kanggo cathetan utawa subjek kode warna.Sticky Notes bisa didaur ulang.Kaluwihan: Multi-purpose: Pita langit lintang bisa digunakake minangka oleh-oleh kanggo kanca utawa bocah-bocah, lan uga bisa dekorasi karo apa wae sing pengin dekorasi ...

  • Tab gradien stiker tetenger lucu cathetan panji kertas memo

    Tab gradien stiker tetenger lucu cathetan bendera ...

    Kaluwihan: Lengket lan bisa dicopot: Gampang diresiki, tanpa ninggalake residu lengket.Kertas DIY: Tape washi apik kanggo para penyayang jurnal seni utawa perajin.Versatile- Tape washi bisa digunakake kanggo dekorasi buku harian, manual, kothak hadiah, scrapbooks, embellish buku, tanggalan, kertu, bingkai foto, lan sapiturute. Bisa uga digunakake minangka kertas cathetan lengket, perlengkapan sekolah, peraga game lan panggunaan liyane, kabeh jinis ide digunakake, kabeh iku kothak hadiah sing apik banget - Dadi hadiah sing apik kanggo ...

  • Kualitas dhuwur offset kertas memo pad kantor cathetan tempel

    Kualitas tinggi offset kertas memo pad kantor stic ...

    Kaluwihan: Versatile- Tape washi bisa digunakake kanggo dekorasi buku harian, manual, kothak hadiah, scrapbooks, embellish buku, tanggalan, kertu, pigura foto, etc. Uga bisa digunakake minangka kertas cathetan caket, perlengkapan sekolah, peraga game lan liyane. nggunakake, kabeh jinis gagasan digunakake, kabeh padha banget kelangan kothak hadiah Kepileh- Nggawe hadiah apik kanggo penyayang diary, kanca pinter, mahasiswa, mengeti, ulang tahun, preian, etc High Quality- Iki Kerajinan tradisional lan kertas dekoratif tape karo a...

  • OEM kawaii 3d grid transparent sticky notes memo pads

    OEM kawaii 3d grid transparent sticky notes mem...

    Kauntungan: Kothak hadiah sing apik banget- Nggawe hadiah sing apik kanggo para penyayang buku harian, kanca sing cerdas, siswa, ulang taun, ulang tahun, preian, lsp Kualitas Tinggi- Iki kerajinan tradisional lan pita dekoratif kertas kanthi tampilan alus lan warna sing tahan lama.Item Sticky Note Adhesive Side Single Sided Feature Self-Adhesive Packing Opp Bag/Shrink wrapped Shape Custom Shape Design Nampa Custom Designs Material Colored Paper 70-80GSM / OEM Ukuran 3*3,4*6 utawa custom Nampa OEM, ODM Colo...

  • OEM mini memo pad sekolah kawaii note sticky notes

    OEM mini memo pad sekolah kawaii note sticky notes

    Kaluwihan: Lengket lan bisa dicopot: Gampang diresiki, tanpa ninggalake residu lengket.High Quality- Iki Kerajinan tradisional lan kertas dekoratif tape karo katon alus lan werna awet.Item Sticky Note Adhesive Side Single Sided Feature Self-Adhesive Packing Opp Bag/Shrink wrapped Shape Custom Shape Design Nampa Custom Designs Material Colored Paper 70-80GSM / OEM Size 3*3,4*6 or custom Nampa OEM,ODM Color CMYK Logo Custom Gunakake Office.School.Home.Gift.F...

  • Grosir lucu kawaii memo pads alat tulis sekolah cathetan tempel

    Grosir lucu kawaii memo pads sekolah statione ...

    Kaluwihan: Multi-tujuan: Pita langit berbintang bisa digunakake minangka hadiah kanggo kanca utawa bocah, lan uga bisa dihiasi karo apa wae sing pengin dihias, kayata buku harian, buku tangan utawa kemasan hadiah, lsp. Kertas DIY: Pita washi apik kanggo para penyayang jurnal seni utawa perajin.Serbaguna- Tape washi bisa digunakake kanggo dekorasi buku harian, manual, kothak hadiah, buku tempel, buku, tanggalan, kertu, bingkai foto, lan liya-liyane.

  • JAMINAN rega murah

    JAMINAN rega murah

    Produsen langsung sale!Kita ora bakal ngalahake rega

  • GRATIS ONGKIR!

    GRATIS ONGKIR!

    TO ALL CITIES COSTAL IN MAINLAND CHINA

  • SYARAT PEMBAYARAN sing luwih apik

    SYARAT PEMBAYARAN sing luwih apik

    Kanggo nglumpukake watesan kredit kanthi kiriman BAleni

  • PEMERIKSAAN VIDEO

    PEMERIKSAAN VIDEO

    Kanggo nonton pesenan ing produksi urip

Aplikasi