• head_banner_01

Babagan awake dhewe

Grup Sailing duwe perusahaan ing China kalebu Sailing, Evergreen, Petra, pabrik ing China lan Malaysia

Iku fokus ing produksi lan ekspor printing, packaging lan consumables logistik

Nduwe hubungan sing jero karo agen, distributor eksklusif ing saindenging jagad

Tujuane kanggo solusi kanggo para pelanggan kanggo ngatur lan nambah bisnis kanthi cara sing luwih efisien lan jangka panjang

152345PNG1 (1)1 (5)xx1 (6)

babagan

Profil Perusahaan

Wiwit madegé ing 2011, Sailing wis berkembang saka konverter kertas lokal dadi perusahaan klompok internasional sing duwe produksi adhedhasar ing China lan Malaysia.Sawise nyadari ngimpi asli kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo kertas termal paling competitive lan stiker label, Sailing dina iki yakuwi kanggo kurban pelanggan layanan siji mandeg saka printing kantor, consumables kanggo packing, logistik, supermarket, karo produk utama kita kalebu labels, mailers gelembung, mailing tas, sealing tas, zipper tas pita perekat, stretch film, etc.

Range produksi kita ing China kalebu lapisan, printing lan die cut saka kertas adhesive label digawe karo bahan beda kalebu BOPP, PE, PVC, kabeh jinis kertas sythetic, digunakake minangka label obat, label anggur, label botol, label pangan, label pengiriman, label ukuran, etc. Kanthi agen, agen tunggal, warehouses diadegaké ing negara kaya USA, Arab Saudi, UAE, Bangladesh, Nigeria, dilengkapi karo kategori produk cepet nambah saben taun, Sailing wis mengkono sawijining paling apik kanggo ndhukung pelanggan kanggo menang pangsa pasar ageng karo daya saing dhewe.merek Sailing dhewe THEMRAL STAR nggantosi kanggo kualitas unggul, rega paling, plus pangiriman dina kapindho, wis dikirim menyang saben sudhut ing donya saben dina.Wutah lan sukses Sailing International Limited minangka asil saka pendekatan profesional kanggo layanan pelanggan lan linuwih konsisten ing nyediakake solusi printing lan logistik sing luar biasa ing wektu lan anggaran.

Tur Pabrik

Siji mandeg pasokan printer lan kemasan kanggo supermarket, restoran, perusahaan logistik, bisnis online B2B, lsp.

hfg (2)
(29)
2 (24)
2 (27)

Apa sing bisa kita lakoni bebarengan kanggo nambah dodolan kajaba dhukungan rega, kualitas lan pangiriman:

ftgf (1)

A, iklan merek: yen sampeyan menehi wewenang marang francise kanggo ngasilake merek sampeyan, ayo ngiklanake gambar produk, vedio produksi ing situs web kita, lan kabeh media sosial lan kita bisa ngirim iki kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ngiklanake ing situs web, uga kategori.Yen sampeyan ora duwe merek sing diakoni dening pelanggan, ayo mbangun bareng kanggo sampeyan

B, menehi pelanggan luwih akeh pilihan saka jinis kertas lan ukuran: ana macem-macem ukuran gulungan termal lan gsm ing pasar sing diwenehake dening saingan, yen sampeyan mung fokus ing siji jinis, sampeyan ora bisa nepaki panjalukan beda nalika panjalukan khusus lan pelanggan teka kanggo kowe.Ayo nerangake apa sing dituku pesaing sampeyan lan nggawe rencana jangka panjang kanggo 2022

C, mbangun tim dodolan, yen sampeyan nindakake tuku, sales, accouting, kabeh dhewe, wektune sampeyan butuh tim sales kanggo mbantu sampeyan marketing lan ngetutake pelanggan kanthi luwih cedhak, tuku adhedhasar dodolan, yen sampeyan saiki duwe Ora ngerti babagan tuku 2022, wektune nggawe rapat karo tim penjualan lan nggawe rencana dhewe babagan target penjualan taun anyar

D, golek investor lan nyiapake gudang sing luwih gedhe, omset sing luwih gedhe tegese aliran awis luwih akeh, yen sampeyan ora siap nandur modal dhewe, wektune golek investor supaya sampeyan bisa nggambar gambar sing luwih gedhe babagan wadhah liyane, gudang sing luwih gedhe, wong dodolan liyane, lan mesthi luwih MediaWiki

ftgf (2)
ftgf (3)

E, tambahake produk sing luwih nguntungake lan tambahake jangkoan bisnis sampeyan, yen sampeyan nemokake kertas termal minangka bisnis sing nguntungake, akeh ucapan selamat kanggo sampeyan, yen ora, wektu kanggo mriksa kajaba saka kertas termal apa maneh sing bisa diwenehake marang para pelanggan lan ayo nyoba nawakake solusi siji mandeg kanggo pelanggan lan kanthi wektu terus, sampeyan bisa nemokake pelanggan iki luwih stabil tinimbang sadurunge amarga biaya luwih akeh kanggo ngganti supplier sawise sampeyan bisa menehi solusi liyane kanggo dheweke.

F, pungkasane, wektu sampeyan sing nggawe biaya paling gedhe nalika sampeyan nindakake bisnis internasional iki supaya Sailing dadi pemasok konsultasi lan sampeyan tetep luwih larang kanggo neliti bisnis sing luwih larang.

Maturnuwun kabeh !