Pita perekat

  • Logo khusus dicithak pita pengepakan kraft coklat sing rapuh

    Logo khusus dicithak pita pengepakan kraft coklat sing rapuh

    Viskositas sing kuat transparansi dhuwur ora gampang ngilangi kabut sing sithik

    Nama: Packing tape

    Fitur: Viskositas sing kuat lan kateguhan apik

    Jumlah: Jumlah kasus lengkap beda kanggo macem-macem ukuran

    Packing: 6 gulungan/paket 48 gulungan/kasus

    Ukuran: Multiple specifications kasedhiya

    Werna: Latar mburi putih abang, latar mburi putih biru, latar mburi kuning abang, transparan, latar kuning

     

     

     

  • Pita pengemasan tugas berat 1.88 inci kanthi kualitas dhuwur

    Pita pengemasan tugas berat 1.88 inci kanthi kualitas dhuwur

    Viskositas sing kuat transparansi dhuwur ora gampang ngilangi kabut sing sithik

    Nama: Packing tape

    Fitur: Viskositas sing kuat lan kateguhan apik

    Jumlah: Jumlah kasus lengkap beda kanggo macem-macem ukuran

    Packing: 6 gulungan/paket 48 gulungan/kasus

    Ukuran: Multiple specifications kasedhiya

    Werna: Latar mburi putih abang, latar mburi putih biru, latar mburi kuning abang, transparan, latar kuning

     

     

     

  • Dicetak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable Packaging Tape

    Dicetak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable Packaging Tape

    Viskositas sing kuat transparansi dhuwur ora gampang ngilangi kabut sing sithik

    Nama: Packing tape

    Fitur: Viskositas sing kuat, ketangguhan sing apik

    Jumlah: Jumlah kasus lengkap beda kanggo macem-macem ukuran

    Packing: 6 gulungan/paket 48 gulungan/kasus

    Ukuran: Multiple specifications kasedhiya

    Werna : Latar mburi putih abang, latar mburi putih biru, latar kuning abang, transparan, latar kuning