• head_banner_01

adat 4 × 6 inci cute cathetan transparent caket cathetan memo pads

Katrangan singkat:

Jeneng: Post-it note
Jumlah: 30 lembar saben gaya
Ukuran: 3 × 3 inci, 4 × 6 inci, utawa disesuaikan
Bahan: Kertas khusus sing kenthel kualitas dhuwur
Gaya: Luwih opsional
Jumlah lembar: saben 100 lembar


Detail Produk

Sertifikat

Pameran

Ulasan pelanggan

Tag produk

1. Apa Sticky Note?
Cathetan Lengket minangka kertas cilik kanthi lem sing bisa ditrapake maneh ing mburine, digawe kanggo nempelake cathetan ing dokumen lan permukaan liyane.A adhesive sensitif-tekanan kurang-tack ngidini cathetan kanggo gampang ditempelake, dibusak lan malah maneh dikirim ing panggonan liya tanpa ninggalake ampas.Originally kothak kuning cilik, cathetan caket lan produk related kasedhiya ing macem-macem werna, wangun, ukuran lan kekuatan adhesive.

Item Cathetan Kelet
Sisih adhesive Sisi Tunggal
Fitur Self-Adhesive
Packing Tas Opp / Nyilikake kebungkus
wangun Wujud Custom
Desain Nampa Custom Designs
Bahan Kertas Warna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3*3,4*6 utawa adat
Nampa OEM, ODM
warna CMYK
Logo adat
Gunakake Kantor.Sekolah.Omah.Hadiah.
Sampel Gratis ya wis

hgfd (1)
Pameran Bengkel
hgfd (6)
hgfd (5)
Cathetan Sticky Series Essential Office Kekuwatanku
Kertas kualitas
Gampang stripping
Gaya macem-macem
Wide sawetara USES

Kertas kualitas
Tulisane alus, ora nembus tinta, ora nembus kertas
hgfd (4)

Gampang kanggo njupuk mati
Ora ana lem, ora ana karusakan ing kertas
Kelet kanthi mantep tanpa tiba
hgfd (3)

Packaging Kanggo Tampilake
packing mandiri
Macem-macem gaya kemasan kanggo sampeyan milih
hgfd (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Sertifikat

    Pameran

    cathetan ketan

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita