• head_banner_01

Pita pengemasan tugas berat 1.88 inci kanthi kualitas dhuwur

Katrangan singkat:

Viskositas sing kuat transparansi dhuwur ora gampang ngilangi kabut sing sithik

Nama: Packing tape

Fitur: Viskositas sing kuat lan kateguhan apik

Jumlah: Jumlah kasus lengkap beda kanggo macem-macem ukuran

Packing: 6 gulungan/paket 48 gulungan/kasus

Ukuran: Multiple specifications kasedhiya

Werna: Latar mburi putih abang, latar mburi putih biru, latar mburi kuning abang, transparan, latar kuning

 

 

 


Detail Produk

Sertifikat

Pameran

Ulasan pelanggan

Tag produk

Kaluwihan

Tanpa Tape Moving Clear kanthi Bau Kimia: Beda karo pesaing liyane, amarga kita nggunakake lem sing ramah lingkungan lan ramah, tape kasebut ora duwe mambu kimia, mula yakin nggunakake
Tape Multi-Tujuan: Bisa digunakake kanggo mbusak omah, pengiriman, panyimpenan sealing lan ngatur barang-barang rumah tangga.
Gampang Digunakake: Gampang kanggo miwiti gulungan tape kemasan bisu sing jelas, ora bakal dipisahake sajrone aplikasi, gunakake kanthi gampang lan ngirit wektu pengepakan.

Item pita perekat
Fitur anti banyu
Bahan Bopp
Jembar 48mm / 50mm / 100mm / 1200mm utawa OEM
Nampa OEM, ODM
warna CMYK
Logo adat
Gunakake Carton Sealing
Sampel Gratis ya wis

hjgfjhgfuyt_01

hjgfjhgfuyt_02

hjgfjhgfuyt_04

hgfdtyhr (1)

hgfdtyhr (2)

hgfdtyhr (4)

hgfdtyhr (3)

hgfdtyhr (5)

hgfdtyhr (7)
hgfdtyhr (6)

hgfdtyhr (8)

adhesion apik
Super lengket, luwih tahan, kuwat, ora longgar

Narik kuat
Penjualan langsung, jaminan kualitas, narik kuat, angel ditarik

hgfdtyhr (9)
hgfdtyhr (10)

Raket sesambungan
Penggulungan kasebut nyenyet lan tingkat sealing dhuwur

Transparansi apik
Kabut sithik, tekstur latar mburi bening

hgfdtyhr (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Sertifikat

    Pameran

    pita perekat

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita