• head_banner_01

Kabar

  • Panggunaan saka macem-macem ukuran kertas termal

    Panggunaan saka macem-macem ukuran kertas termal

    Nalika nerangake gulungan kertas termal, sampeyan bakal nemokake sing industri kapenuhan macem-macem jinis lan tekstur saka gulungan kertas, pas kanggo macem-macem pola konsumsi beda.Nanging untung kanggo kita, ana papat spesifikasi utama sing bakal mbantu sampeyan nggawe tuku sing dipandu lan milih ...
    Waca liyane
  • Carane nambah urip layanan saka printer termal

    Carane nambah urip layanan saka printer termal

    Sinau babagan cara cepet lan gampang kanggo pangopènan printer label termal ing kirim blog iki!Sembarang printer termal kita minangka kombinasi saka macem-macem aksesoris alus.Kepala cetak ora mung bagean paling penting saka printer label, nanging uga alus banget.Roller platen lungguh ...
    Waca liyane
  • Kertas Thermal Ramah Lingkungan

    Kertas Thermal Ramah Lingkungan

    Sawise ngunjungi pom bensin, toko kelontong, utawa restoran favorit, mesthine sampeyan bakal nampa kuitansi transaksi kasebut.Nanging, apa sampeyan tau ngaso lan mikir babagan kuitansi kasebut, takon saka ngendi lan pungkasane?Sustainability luwih saka mung tembung kunci.Iku m...
    Waca liyane
  • Gulungan Kertas Thermal

    Gulungan Kertas Thermal

    Halo kanca-kanca, We are Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Amarga kemajuan ing donya saiki, kertas termal dadi digunakake digunakake.Isi informasi sing ditampilake beda-beda, kadhangkala kita kudu nyimpen kertas termal kanggo wektu sing suwe yen perlu.Nanging amarga kuitansi burem, bisnis ...
    Waca liyane
  • Pameran Dubai

    Pameran Dubai

    Hai kanca-kanca, Kita Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Supaya bisa nampilake budaya perusahaan lan supaya pelanggan ngerti luwih akeh babagan produk kita, kita bakal nuduhake karakteristik kinerja produk kasebut menyang pelanggan.Dadi, kita uga teka ing pameran offline ...
    Waca liyane
  • Kepiye sampeyan bisa ngerti yen kertas minangka kertas termal?

    Kepiye sampeyan bisa ngerti yen kertas minangka kertas termal?

    Iku cara paling gampang kanggo ngenali yen kertas termal.Kanggo mesthekake yen sampeyan duwe kertas termal sing tepat, tindakake tes ngeruk ing sisih loro lan deleng yen sampeyan bisa ndeleng tandha ireng.Yen, sawise scratching, sampeyan ora weruh titik ireng utawa pasar ing salah siji sisih, banjur iku dudu kertas termal....
    Waca liyane
  • Apa bedane kertas termal lan kertas biasa?

    Apa bedane kertas termal lan kertas biasa?

    Kertas termal beda karo kertas biasa amarga dilapisi karo campuran pewarna lan bahan kimia.Nalika dipanasake ing sadhuwure titik lebur, pewarna kasebut bereaksi marang bahan kimia sing nyebabake owah-owahan menyang wujud warna (biasane ireng nanging kadhangkala biru utawa abang).1. Nyetak asil sing beda-beda Thermal...
    Waca liyane
  • Apa tujuane label pengiriman?

    Apa tujuane label pengiriman?

    Aplikasi label logistik sing akeh lan pangembangan varietas label kanthi alami ningkatake pangembangan teknologi percetakan label.Printing label logistik nyakup kabeh cara cetak kayata flat, cembung, cekung, lan jaring, lan kahanan aplikasi beda-beda saka negara ...
    Waca liyane
  • Suwene tembung ing kertas termal bisa disimpen tanpa ilang?

    Suwene tembung ing kertas termal bisa disimpen tanpa ilang?

    1. Sawise dicithak, kertas termal sing apik bisa disimpen nganti 3-5 taun (ing suhu normal lan miturut standar nyegah sinar matahari), lan malah kertas termal efisiensi dhuwur sing bisa disimpen nganti sepuluh taun, nanging yen lapisan termal kasebut Bahan-bahan kasebut ora ilmiah, lan sawetara bakal alon-alon ...
    Waca liyane
  • Apa label pengiriman

    Apa label pengiriman?Label pengiriman minangka jinis label identifikasi sing mbantu njlèntrèhaké lan ngenali isi wadhah utawa paket.Label kasebut ngemot informasi penting kaya alamat, jeneng, bobot, lan barcode pelacakan.Sailing khusus ngasilake label pengiriman (...
    Waca liyane
  • Kita tugas anti-mbuwang ing kertas termal Cina

    Kita tugas anti-mbuwang ing kertas termal Cina

    Sawise tugas anti dumping marang kertas termal asal China diumumake dening pamrentah AS ing taun 2008, Sailing wis aktif ngembangake bisnis menyang negara luar negeri lan nyoba nggawe kerjasama sing jero karo para pengedar kertas lan produsen kertas termal ing macem-macem negara.Ing 2 ...
    Waca liyane
  • Solusi slitting siji-mandeg kanggo tanduran slitting ing negara-negara Afrika Tengah

    Solusi slitting siji-mandeg kanggo tanduran slitting ing negara-negara Afrika Tengah

    Miturut Mar.2022, Sailing saben wulan ekspor kertas termal tekan 2800 ton, kalebu jumbo roll termal, dicithak lan kosong muter termal rampung ukuran.Sailing ndhukung akeh konverter utamane ing Timur Tengah, pasar Afrika kanthi menehi solusi lengkap kanggo proyek konversi.T...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2