• head_banner_01

OEM kawaii 3d grid transparent sticky notes memo pads

Katrangan singkat:

Jeneng: Sticky notes
Jumlah: 30 lembar saben gaya
Ukuran: Customized

Werna: CMYK utawa warna khusus
Bahan: Kertas khusus sing kenthel kualitas dhuwur
Gaya: Luwih opsional
Cathetan Lengket kualitas super bisa didaur ulang.


Detail Produk

Sertifikat

Pameran

Ulasan pelanggan

Tag produk

Kaluwihan:
Kothak hadiah sing apik banget - Dadi hadiah sing apik kanggo para penyayang diary, kanca sing pinter, siswa, ulang taun, ulang tahun, preian, lsp
High Quality- Iki Kerajinan tradisional lan kertas dekoratif tape karo katon alus lan werna awet.

Item Cathetan Kelet
Sisih adhesive Sisi Tunggal
Fitur Self-Adhesive
Packing Tas Opp / Nyusut kebungkus
wangun Wujud Custom
Desain Nampa Custom Designs
Bahan Kertas Warna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3*3,4*6 utawa adat
Nampa OEM, ODM
warna CMYK
Logo adat
Gunakake Kantor.Sekolah.Omah.Hadiah.
Sampel Gratis ya wis

hgfd (1)
Pameran Bengkel
hgfd (6)
hgfd (5)
Cathetan Sticky Series Essential Office Kekuwatanku
Kertas kualitas
Gampang stripping
Gaya macem-macem
Wide sawetara USES

Kertas kualitas
Tulisane alus, ora nembus tinta, ora nembus kertas
hgfd (4)

Gampang kanggo njupuk mati
Ora ana lem, ora ana karusakan ing kertas
Kelet kanthi mantep tanpa tiba
hgfd (3)

Packaging Kanggo Tampilake
packing mandiri
Macem-macem gaya kemasan kanggo sampeyan milih
hgfd (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Sertifikat

    Pameran

    cathetan ketan

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita