• head_banner_01

OEM/ODM

OEM / ODM PRODUSEN DESIGN ASLI

Kita nindakake proyek anyar kanggo sawetara pelanggan, sing solusi pasar sing ana ora bisa nyukupi panjaluke.

1598512049869021

Desain Kreatif

Tim desain kita kerja sama karo sampeyan kanggo ngerti kabutuhan sampeyan.Kanthi macem-macem bentuk, pola, warna lan ukuran

jhgfytu

Pengalaman Teknik

Saliyane nyedhiyakake proposal gambar struktur lan tata letak, tim teknik kita bisa nambah kemasan kanthi nambah fungsi sing khas.

jhgfuiyt

Macem-macem Bahan

Profesional sumber kita lan klompok pilihan vendor premium bisa nyedhiyakake macem-macem bahan kanggo sampeyan.

1598512055970213

Kustomisasi Kerajinan

Kita nyedhiyakake kustomisasi lengkap lan ngupaya mbangkitake kemewahan lan kerajinan.

jghfuty

Workshop Profesional

We offer baris produksi eksklusif kanggo pelanggan VIP karo turnaround luwih cepet.

hgfjytuif

Pangiriman Internasional

Kita spesialis ing warehousing, pemenuhan, distribusi lan layanan transportasi global sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Layanan OEM

Sailing nduweni pengalaman sing sugih lan sukses ing nangani proyek khusus ODM lan OEM sing gedhe.

OEMODM

Kustom produk sampeyan

Kita nampa OEM / ODM kertas termal, cathetan caket, label pengiriman, ploy mailer, gelembung mailers, kertas washi, etc. Hubungi kita.

uwis

Ramah lingkungan & bisa didaur ulang

Mailer kita digawe saka bahan polietilen sing bisa didaur ulang kanthi kapadhetan rendah.

jhgfuiyt

Printing warna lengkap

Mailer poli kita dicithak kanthi werna tanpa biaya tambahan.

lambang-y-2

Kirimi Inquiry Saiki

Kita bakal nanggapi sajrone 24 jam sawise panjaluk sampeyan.