• head_banner_01

Dicetak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable Packaging Tape

Katrangan singkat:

Viskositas sing kuat transparansi dhuwur ora gampang ngilangi kabut sing sithik

Nama: Packing tape

Fitur: Viskositas sing kuat, ketangguhan sing apik

Jumlah: Jumlah kasus lengkap beda kanggo macem-macem ukuran

Packing: 6 gulungan/paket 48 gulungan/kasus

Ukuran: Multiple specifications kasedhiya

Werna : Latar mburi putih abang, latar mburi putih biru, latar kuning abang, transparan, latar kuning

 

 

 


Detail Produk

Sertifikat

Pameran

Ulasan pelanggan

Tag produk

Apa tape adesif
Pita perekat transparan digawe saka film adesif transparan lan kertas pelepas kanggo nahan film perekat transparan sing bisa dicopot.Sisih ngisor film adesif transparan dilapisi karo adesif

Kaluwihan
Tape Pengiriman Super Tebal & Kuwat: Asil ing daya nyekel adesif kelas industri.Adesif nempel ing permukaan sing alus lan bertekstur utamane ing bahan karton lan karton
Pita Pengepakan Adhesive & Transparansi Ekstra: Tape kita tatu luwih kenceng, lan pilihan bahan mentah berkualitas tinggi ndadekake tape kita adhesi apik lan kateguhan sing kuat, tanpa kuwatir babagan hollowing lan deformasi.Uga kanthi visibilitas sing transparan lan apik, titik kabut sing sithik, lan tekstur ing mburi katon jelas.
Tanpa Tape Moving Clear kanthi Bau Kimia: Beda karo pesaing liyane, amarga kita nggunakake lem sing ramah lingkungan lan ramah, tape kasebut ora duwe mambu kimia, mula yakin nggunakake
Tape Multi-Tujuan: Bisa digunakake kanggo mbusak omah, pengiriman, panyimpenan sealing lan ngatur barang-barang rumah tangga.
Gampang Digunakake: Gampang kanggo miwiti gulungan tape kemasan bisu sing jelas, ora bakal dipisahake sajrone aplikasi, gunakake kanthi gampang lan ngirit wektu pengepakan.

hjgfjhgfuyt_01

hjgfjhgfuyt_02

hjgfjhgfuyt_04

hgfdtyhr (1)

hgfdtyhr (2)

hgfdtyhr (4)

hgfdtyhr (3)

hgfdtyhr (5)

hgfdtyhr (7)
hgfdtyhr (6)

hgfdtyhr (8)

adhesion apik
Super lengket, luwih tahan, kuwat, ora longgar

Narik kuat
Penjualan langsung, jaminan kualitas, narik kuat, angel ditarik

hgfdtyhr (9)
hgfdtyhr (10)

Raket sesambungan
Penggulungan kasebut nyenyet lan tingkat sealing dhuwur

Transparansi apik
Kabut sithik, tekstur latar mburi bening

hgfdtyhr (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Sertifikat

    Pameran

    pita perekat

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita