• head_banner_01

Produk RTS (Ready To Ship).

rt (1)

Kertas Thermal

Ing Simpenan, 48 jam pangiriman, ukuran: 57*30/57*40/57*50/80*80mm(3 1/8" x 3 1/8", 3.14"x3.14")

Cathetan Kelet

Ing saham, pangiriman 48 jam, ukuran: 3 "* 3" warna lengkap, CMYK

rt (2)

rt (4)

Label Pengiriman

Ing saham, pangiriman 48 jam, ukuran: 4 "* 6" (104mm x 159mm)

Poli Mailer

Ing saham, pangiriman 48 jam, ukuran: 10"x13", 12"x15.5"

rt (3)

rt (5)

Pengirim Gelembung

Ing saham, pangiriman 48 jam, ukuran: 6"x10",8"x12", 10.5"x16"

KJH (1)

Kontrol Kualitas paling apik

Kita duwe sistem QC sing ketat kalebu mriksa kaping pindho ing garis QC sadurunge pangiriman

KJH (2)

Rega cukup

OEM / ODM supplier nawakake langsung
rega pabrik.

KJH (3)

Layanan Cepet & Profesional

Konsisten tingkat dhuwur saka layanan preduli saka apa sampeyan pelanggan anyar utawa ana.