• head_banner_01

logo khusus 3″x3″ 4″x6″ cathetan tempel pet pad transparan

Katrangan singkat:

Gunakake kanggo pangeling ing laptop, lawang buku, jendhela lan tembok.
Cathetan Lengket kualitas super bisa didaur ulang.

Werna: CMYK utawa warna khusus

Ukuran: 3 × 3 inci, 4 × 6 inci, utawa ukuran khusus


Detail Produk

Sertifikat

Pameran

Ulasan pelanggan

Tag produk

Bahan sing beda: Cathetan lengket bisa digawe saka kertas Kraft, Katun lan kertas linen, Kertas katun, kertas pulp kayu, utawa bahan liyane.
OEM: ora ketompo apa werna lan wangun, kita bisa ngatur kanggo sampeyan.
NO MOQ: Sanajan jumlah pesenan sampeyan 100pads, bisa digunakake kanggo kita.
Siap kirim: Ukuran obah sing paling cepet kalebu 76mmx76mm, 76x126mm lan 76x50mm kasedhiya kanggo pangiriman dina kaping 2 sawise mbayar.

Item Cathetan Kelet
Sisih adhesive Sisi Tunggal
Fitur Self-Adhesive
Packing Tas Opp / Nyusut kebungkus
wangun Wujud Custom
Desain Nampa Custom Designs
Bahan Kertas Warna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3*3,4*6 utawa adat
Nampa OEM, ODM
warna CMYK
Logo adat
Gunakake Kantor.Sekolah.Omah.Hadiah.
Sampel Gratis ya wis

Apa iki cathetan ketan
Cathetan Post-it (utawa cathetan lengket) yaiku kertas cilik kanthi lem sing dipasang maneh ing mburine, digawe kanggo nempelake cathetan menyang dokumen lan permukaan liyane.A adhesive sensitif-tekanan kurang-tack ngidini cathetan kanggo gampang ditempelake, dibusak lan malah maneh dikirim ing panggonan liya tanpa ninggalake ampas.
GHFD
Aplikasi sticky note
Sampeyan bisa nggunakake cathetan caket kanggo ngringkes frase, paragraf, utawa malah bab saka buku.Mengkono bakal nyegah sampeyan ora kudu nulis ing kaca lan duwe backing lengket ngidini sampeyan nempel anotasi ing ngendi wae.Tip sing apik yaiku tetep siji titik saben cathetan amarga bakal nggawe revisi luwih gampang.

hgfd (1)
Pameran Bengkel
hgfd (6)
hgfd (5)
Cathetan Sticky Series Essential Office Kekuwatanku
Kertas kualitas
Gampang stripping
Gaya macem-macem
Wide sawetara USES

Kertas kualitas
Tulisane alus, ora nembus tinta, ora nembus kertas
hgfd (4)

Gampang kanggo njupuk mati
Ora ana lem, ora ana karusakan ing kertas
Kelet kanthi mantep tanpa tiba
hgfd (3)

Packaging Kanggo Tampilake
packing mandiri
Macem-macem gaya kemasan kanggo sampeyan milih
hgfd (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Sertifikat

    Pameran

    cathetan ketan

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita