• head_banner_01

Warta Industri

  • Gulungan Kertas Thermal

    Gulungan Kertas Thermal

    Halo kanca-kanca, We are Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Amarga kemajuan ing donya saiki, kertas termal dadi digunakake digunakake.Isi informasi sing ditampilake beda-beda, kadhangkala kita kudu nyimpen kertas termal kanggo wektu sing suwe yen perlu.Nanging amarga kuitansi sing burem, bisnis ...
    Waca liyane
  • Pameran Dubai

    Pameran Dubai

    Halo kanca-kanca, Kita Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Supaya bisa nampilake budaya perusahaan lan supaya pelanggan ngerti luwih akeh babagan produk kita, kita bakal nuduhake karakteristik kinerja produk kasebut menyang pelanggan.Dadi, kita uga teka ing pameran offline ...
    Waca liyane
  • Apa label pengiriman

    Apa label pengiriman?Label pengiriman minangka jinis label identifikasi sing mbantu njlèntrèhaké lan ngenali isi wadhah utawa paket.Label kasebut ngemot informasi penting kaya alamat, jeneng, bobot, lan barcode pelacakan.Sailing khusus ngasilake label pengiriman (...
    Waca liyane
  • Kita tugas anti-mbuwang ing kertas termal Cina

    Kita tugas anti-mbuwang ing kertas termal Cina

    Sawise tugas anti dumping marang kertas termal asal China diumumake dening pamaréntah AS ing 2008, Sailing wis aktif ngembangaken bisnis kanggo negara jaban rangkah lan nyoba kanggo nggawe kerjasama jero karo dealers kertas termal anjog lan manufaktur ing negara beda.Ing 2 ...
    Waca liyane
  • Solusi slitting siji-mandeg kanggo tanduran slitting ing negara-negara Afrika Tengah

    Solusi slitting siji-mandeg kanggo tanduran slitting ing negara-negara Afrika Tengah

    Miturut Mar.2022, Sailing ekspor saben wulan saka kertas termal tekan 2800 ton, kalebu jumbo termal muter, dicithak lan kosong muter termal rampung ukuran.Sailing ndhukung akeh konverter utamane ing Timur Tengah, pasar Afrika kanthi menehi solusi lengkap kanggo proyek konversi.T...
    Waca liyane
  • Karakteristik merek bintang termal lan sukses ing pasar manca

    Karakteristik merek bintang termal lan sukses ing pasar manca

    merek Sailing dhewe THEMRAL STAR nggantosi kanggo kualitas unggul, rega paling, plus pangiriman dina kapindho, wis dikirim menyang saben sudhut ing donya saben dina.Kanthi kontrak tahunan paling gedhe karo telung produsen kertas termal terkemuka ing China, pasokan gulungan jumbo sing konsisten ...
    Waca liyane
  • Matur nuwun wis teka kabeh kanggo ketemu kita ing pameran perdagangan dunia kertas ing dubai tanggal 14 Desember ~ 16th 2021

    Matur nuwun wis teka kabeh kanggo ketemu kita ing pameran perdagangan dunia kertas ing dubai tanggal 14 Desember ~ 16th 2021

    Matur nuwun wis teka kabeh kanggo ketemu kita ing pameran perdagangan Paper World ing Dubai tanggal 14 Desember ~ 16th 2021~ Nganti saiki 12 pelanggan saka 8 negara sing beda-beda mlebu rencana tuku taunan 2022 lan kontrak rebate tahunan karo kita~ Kita nunggu sampeyan~ Pabrik Sailing Malaysia 2021 ekspor taunan menyang USA 90 co...
    Waca liyane